Jahanshahi Bahman la Bucuresti

June 20, 2011

Miercuri, 15 iunie 2011, dl. Jahanshahi Bahman a raspuns invitatiei dlui. Ioan Badea de a participa la o intalnire cu membrii Consiliului de Administratie al Structural Consult Investitii si Dezvoltare S.A., la Bucuresti.

Dl. Bahman este Managing Director al Clarges Capital – UK si are o experienta de 35 de ani in mediul bancar, finantari internationale si servicii de consultanta.

Clarges Capital este o firma independenta de corporate finance cu capital integral privat. Clarges oferă soluţii personalizate de finanţare realizate utilizand capitaluri proprii, capitaluri proprii conexe, finantarea datoriilor şi instrumente de finanţare alternative. Experienta companiei acopera o gama diversa de industrii: petrol si gaze naturale, energie si utilitati, energie regenerabila si tehnologie verde, transport, telecomunicatii, industria prelucratoare si a produselor farmaceutice.

Vizita dlui. Bahman la Bucuresti se va materializa intr-un acord de colaborare intre Clarges Capital si Structural Consult cu privire la finantari de proiecte.

Gallery

Follow Ioan Badea Ioan Badea on Facebook